Reünie Kinderkoor Sunshine

Cultuur
Een foto van de reis naar Euro Disney.
Een foto van de reis naar Euro Disney. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN -  Kinderkoor Sunshine is het kinderkoor dat verbonden is aan de St. Franciscus Xaverius kerk in Enkhuizen. In 2023 bestaat Kinderkoor Sunshine dus 25 jaar als vereniging. Daarom wordt er op 30 september een reünie georganiseerd voor oud-koorleden, oud-bestuursleden en oud-comboleden.

Het koor zingt een aantal keer per jaar bij de vieringen in de kerk. Daarnaast verzorgt het koor diverse optredens buiten de kerk en worden er voor de kinderen leuke activiteiten georganiseerd. In 1998 stond er een groepje ouders op om Ria van Bijnen (dirigente) te gaan ondersteunen bij alle regelzaken rondom het steeds groter wordende kinderkoor. Een reis naar Euro Disney stond op de planning en het bestuur wilde dit graag gratis houden voor de leden. Het worden van een vereniging bracht in dat opzicht voordelen met zich mee, dus dat is toen geregeld.

Informatie

Was je vroeger lid van Kinderkoor Sunshine en lijkt het je leuk om mede oud-deelnemers weer eens te ontmoeten? Meld je dan gratis aan voor de reünie met je voor- en achternaam (uit de kinderkoortijd) via: reunie.sunshine@gmail.com. De reünie wordt zaterdag 30 september om 20.00 uur gehouden bij het Parochiecentrum, Kwakerspad 3 in Enkhuizen.