Uit je mening over het nieuwe verkeersplan Drechterland

Duurzaamheid
Spreek je mening uit over het nieuwe verkeersplan binnen de gemeente Drechterland.
Spreek je mening uit over het nieuwe verkeersplan binnen de gemeente Drechterland. (Foto: Harrie Kusters)

DRECHTERLAND - De gemeente Drechterland gaat een nieuw verkeersplan voor de gehele gemeente maken. In het plan komen de grote lijnen voor het gemeentelijke verkeersbeleid van de komende tien jaar. Daarmee willen zij de verkeersveiligheid, bereikbaarheid en leefbaarheid in de gemeente blijven verbeteren.

De gemeente hoort graag de mening van inwoners en ondernemers over het verkeer in Drechterland. Op welke thema’s moeten zij zich de komende jaren inzetten? Wat gaat al goed en moet de gemeente vooral behouden? En waar ervaren zij knelpunten; wat moet beter? 

Wethouder Marcel ten Have vult aan: “Om straks keuzes te kunnen maken, willen wij vooraf goed in beeld brengen wat er leeft en speelt in de gemeente Drechterland. Alle ideeën zijn van harte welkom!”

Online vragenlijst

De gemeente nodigt iedereen uit om online ideeën en wensen voor het verkeersplan kenbaar te maken. De vragenlijst staat op de website: www.drechterland.nl/verkeersplan. Invullen kan tot en met donderdag 22 juni. Het invullen van de vragenlijst is anoniem en neemt slechts enkele minuten in beslag. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om online de vragenlijst te vullen, dan is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen (0228-352352). Een papieren versie wordt dan toegestuurd.

Vervolg

Niet alleen aan de inwoners, maar ook aan de gemeenteraad wordt gevraagd om mee te denken. Alle verschillende reacties gebruikt adviesbureau Goudappel om een verkeersplan voor de gemeente Drechterland te maken.