Digitale sportgids voor Stede Broec

Nieuws

STEDE BROEC - De gemeente Stede Broec heeft een digitale sportgids samengesteld. De gids geeft een overzicht van alle verenigingen en sportactiviteiten in de gemeente.

De sportgids met een overzicht van alle verenigingen op het gebied van sport en bewegen staat nu online op de website van de gemeente: www.stedebroec.nl. Iedereen kan deze in pdf-formaat lezen of downloaden op computer, laptop of tablet. Ruim zeventig verenigingen staan in de sportgids geordend op alfabetische volgorde. In de tekst zijn de 'links' opgenomen voor een directe toegang naar de informatie op de websites van de verenigingen.
De sportgids is een goed hulpmiddel bij het kiezen van een sport of activiteit en is een mooi naslagwerk, ook volgend jaar. In de digitale gids worden elk seizoen alle wijzigingen doorgevoerd zodat de sportgids altijd actueel is. Er is veel keus als men wil sporten in Stede Broec. Binnen- en buitensporten, op of in het water, goedkoop of wat duurder, overdag of ’s avonds, alles is mogelijk. Ook activiteiten voor senioren, chronisch zieken en gehandicapten staan beschreven in de gids. Voor iedereen is er wel een geschikte activiteit.
Vragen over de sportgids? Neem contact op met de gemeente via 0228-510111 of gemeente@stedebroec.nl.