Zeilschool en Strandpaviljoen Enkhuizen klaar voor zonnig seizoen

Nieuws

ENKHUIZEN - Zeilschool Enkhuizen en Strandpaviljoen Enkhuizen zijn klaar voor een nieuw, zonovergoten seizoen. Marieke Zijlstra en Thomas de Boer zijn eigenaren van beide ondernemingen. "Sinds vorig jaar hebben we naast de zeilschool ook het strandpaviljoen onder onze hoede. Een geweldig leuke aanvulling", aldus een enthousiaste Thomas. "Nu kunnen we mensen een totaalpakket aanbieden."
Vorig jaar hebben Marieke en Thomas het terras van het strandpaviljoen - op de Kooizandweg 6 - aangepakt. Inmiddels is ook het interieur geheel vernieuwd. "Het heeft een lichtere, frisse uitstraling gekregen, met meer zitcapaciteit. We merken nu al dat onze locatie meer wordt gevonden voor feesten en partijen. Daar is het strandpaviljoen dan ook erg geschikt voor. Overigens is ook onze menukaart veranderd, met eerlijke, eenvoudige koude en warme gerechten en snacks."
Het Strandpaviljoen geeft een leuk uitzicht op de zeilers die les krijgen bij de CWO-erkende Zeilschool Enkhuizen op het Enkhuizerzand. "We zijn weer gestart met de lessen voor de jeugd, op de vrijdag van 16.00 tot 19.00 uur. Kinderen vanaf acht jaar kunnen hierbij gewoon aanhaken. Wel is het handig om van tevoren aan te melden. Ook kunnen kinderen zich opgeven voor onze zeilkampen in de zomervakantie. Een (werk)week lang wordt er elke dag gezeild en zijn er 's avonds leuke activiteiten. De kinderen kunnen er zelf voor kiezen om bij ons te overnachten in de naastgelegen safaritenten op de camping óf thuis." Bij Zeilschool Enkhuizen is het bovendien mogelijk om - ook individueel - een weekendles voor volwassenen te boeken. "Op de zaterdag en zondag wordt er gezeild, gegeten en gedronken; een leuk weekend met een groep mensen. Dat is het mooie van het strandpaviljoen dat we er nu bij hebben: met onze zeilschool bieden we recreatie, met het paviljoen de horeca en met de safaritenten erbij is het ook nog mogelijk om te overnachten. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfs- of familieuitjes! En: wie niet wil zeilen, kan lekker vanaf het terras kijken."
Meer informatie? Kijk op www.zeilschoolenkhuizen.nl, www.strandpaviljoenenkhuizen.nl of neem contact op met Thomas via 06-45465399.