'Werk aan je toekomst: Zakelijk flirten'

Nieuws

STEDE BROEC - In de Bibliotheek Stede Broec vindt vrijdag 9 februari van 9.30 tot 11.30 uur weer een ochtend plaats die in het teken staat van 'Werk aan je toekomst'; deze keer met het thema 'Zakelijk flirten'.
Als aan iemand wordt gevraagd naar de eigenschappen van een ideale partner schudt diegene ze meestal zo uit de mouw. Maar wat als het gaat over de ideale werkgever? En hoe maakt iemand zichzelf aantrekkelijk voor een werkgever? Deze keer wordt dan ook 'zakelijk geflirt'. Oud-deelneemster aan 'Werk aan je toekomst'/'Walk & Talk' Diana Dekker komt leren flirten in een zakelijke context. Ze is consulent relatiebemiddeling bij 40plus Relatie en brengt singles tussen de veertig en tachtig jaar in de Kop van Noord-Holland met elkaar in contact. “Vorig jaar zat ik een aantal maanden zonder werk. Mijn contract bij een administratiekantoor werd niet verlengd en dwong mij goed na te denken over mogelijkheden om zelfstandig ondernemer te worden. Relatiebemiddeling brengt voor mij samen wat me goed ligt zoals communicatie, werken met mensen, dienstverlening en online marketing. Mede door het bijwonen van een Walk & Talk-ochtend ben ik op het juiste spoor terecht gekomen: netwerken!”
Na afloop van de presentatie is er volop gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen of tips uit te wisselen met andere deelnemers. Deze bijeenkomst is voor iedereen die (ander) werk zoekt of zich beter wil leren presenteren op werk of bij andere gelegenheden. Elke tweede vrijdag van de maand vindt de bijeenkomst 'Werken aan je toekomst' plaats in Bibliotheek Stede Broec van 9.30 tot 11.30 uur, met elke keer een gastspreker. Deelname is gratis, maar meld wel van tevoren aan via 0228-743943 of klantenservice@westfriesebibliotheken.nl. Het onderwerp van vrijdag 9 maart is: Elevator pitch. Kim Heerooms en Samia Dif van Randstad Heerhugowaard helpen deelnemers om zichzelf in een paar korte en krachtige zinnen te omschrijven. Meer informatie: www.westfriesebibliotheken.nl.