Jeugdvoetbaldagen bij Spirit `30

Nieuws
Tijdens de Jeugdvoetbaldagen krijgen de deelnemers specifieke training van professionele en enthousiaste trainers. (Foto: aangeleverd)
Tijdens de Jeugdvoetbaldagen krijgen de deelnemers specifieke training van professionele en enthousiaste trainers. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

HOOGKARSPEL - Bij Spirit ‘30 in Hoogkarspel vinden tijdens de meivakantie op maandag 30 april en dinsdag 1 mei van 10.00 tot 16.30 uur de Jeugdvoetbaldagen plaats. Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen, is dit dé kans!
Alle kinderen van vijf tot en met vijftien jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits; iedereen is welkom. Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van een professionele keepertrainer. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een bepaalde vereniging. Iedereen kan zich aanmelden. De specifieke trainingen worden verzorgd door professionele en enthousiaste trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver-methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing nemen de balvaardigheid en het zelfvertrouwen van de kinderen verder toe. De totale kosten voor dit voetbalfeest bedragen 56 euro. Inschrijven kan door een e-mailbericht te sturen naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin naam en adresgegevens, geboortedatum, telefoonnummer en vermeld tevens in welk team de deelnemer speelt (indien van toepassing). Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep geplaatst te worden, zijn mogelijk.