Meiden van De Wit opent tweede winkel in de binnenstad van Enkhuizen

Nieuws
De nieuwe winkel van Meiden van De Wit wordt zaterdag 24 februari geopend.
De nieuwe winkel van Meiden van De Wit wordt zaterdag 24 februari geopend. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Schoonzussen Julie en Margreet de Wit openen zaterdag 24 februari hun gloednieuw verbouwde tweede winkel in de binnenstad van Enkhuizen. Dat gebeurt in het pand waar al meer dan 100 jaar De Wit op de gevel prijkt.

In 1919 opende overgrootopa De Wit op deze plek, aan de Westerstraat 37-39, De Wit’s Muziekhandel. Hiermee wordt hun huidige zaak, Meiden van De Wit Kids en Conceptstore, opgedeeld. Meiden van De Wit Kids Enkhuizen, wordt met 240m2 dé kinderwinkel van West-Friesland. De schoonzussen hebben ontzettend veel zin in hun nieuwe avontuur en kunnen niet wachten om ook hun huidige pand (Westerstraat 60) te stylen in Meiden van De Wit Conceptstore. 

Dubbel zo groot

“Daar komen de lifestyleproducten en gifts, gericht op de volwassenen. Maar eerst even focus op de Kids store en dan heropent nummer 60 rond Pasen (eind maart)”, aldus Margreet. De vernieuwde winkel is twee keer zo groot als de huidige en is helemaal verbouwd om het juiste plaatje van Meiden van De Wit uit te stralen. “Een nieuwe vloer, alles is geschilderd en met veel hulp om ons heen is het nog mooier geworden dan wij vooraf hadden bedacht”, zo vertelt Julie.

Opening

De 240m2 oppervlakte is ingericht met kleding (van baby t/m 10-12 jaar), accessoires, speelgoed, steps, de leukste knuffels etc. Feestelijk & vol trots openen ze zaterdag 24 februari de winkel om 09.30 uur, met leuke acties en traktaties.