Open huis Woongemeenschap Kwakershof

Nieuws

ENKHUIZEN - Woongemeenschap Kwakershof aan het Kwakerspad in Enkhuizen houdt zaterdag 16 april een open huis. Tussen 10.00 en 12.30 uur zijn verschillende appartementen te bezichtigen. Ook is er een rommelmarkt.
Bekijk vrijblijvend één of meerdere appartementen en ga in gesprek gaan met de bewoners over het reilen en zeilen in een woongemeenschap. Iedereen heeft zijn eigen woning en niemand hoeft zich alleen te voelen. Kwakershof heeft gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen waar iedereen graag gebruik van maakt. Er is een groene binnentuin met meerdere zitjes, een recreatiezaal met een bar en een biljart, een hobbyruimte en een fietsenberging.
Kwakershof is een actieve woongemeenschap waar mensen komen wonen in de leeftijd tussen 55 en 70 jaar. In de recreatiezaal organiseren bewoners regelmatig activiteiten. Liefhebbers kunnen hier sjoelen, klaverjassen, bingo spelen, puzzelen en aan yoga doen. Ook is er wekelijks een 'happy hour', jaarlijks een feestavond met een muziekoptreden en elke zomer is er een barbecue. Met kerst hoeft niemand alleen te zijn, iedereen kan deelnemen aan het kerstdiner en op oudejaarsavond worden diverse activiteiten georganiseerd. Uiteraard is deelname aan de activiteiten geheel vrijwillig.
Meer informatie: www.welwonen.nu.