Kerstpakkettenactie bij de Baanbreker

Nieuws

ENKHUIZEN - Ook dit jaar zet de Baanbreker zich door middel van een kerstpakkettenactie weer in voor mensen die leven onder het bestaansminimum. Deze mensen zijn nog niet bekend bij hulpverlenende instanties of de Voedselbank. De Baanbreker vindt dat ook deze mensen recht hebben op een extraatje tijdens de feestdagen en daarom doet het inloophuis een beroep op de inwoners van Enkhuizen en omstreken.
Mensen die een kerstpakket hebben gekregen, maar 'm eigenlijk niet nodig hebben, kunnen het pakket doneren bij de Baanbreker. Er wordt gezorgd dat het kerstpakket terechtkomt bij mensen die het goed kunnen gebruiken. De kerstpakketten kunnen tot 12 januari langs gebracht worden. De inleverpunten zijn de Baanbreker in Enkhuizen en de familie Voorn in Grootebroek. Openingstijden van de Baanbreker zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00uur. Het adres is Harpstraat 3-5 in Enkhuizen. Telefoon: 0228-317416. De tijden voor het inleveren bij de familie Voorn zijn van maandag tot en met zondag tussen 17.00 en 20.00 uur. Hun adres is het Gemaal 60 in Grootebroek.
Eerste kerstdag houdt de Baanbreker de jaarlijkse kerstinloop van 15.00 tot 17.00 uur. Iedereen die nog geen plannen heeft is bij deze van harte uitgenodigd. Onder het genot van een heerlijk kerstbuffet en gezellige kerstmuziek wordt gezamenlijk het kerstfeest gevierd. Tweede kerstdag is er van 13.30 tot 17.00 uur een kerstinloop bij galerie Onopgemerkte Schatten, Venedie 6 in Enkhuizen. Donderdag 8 januari verzorgt de Baanbreker van 19.00 tot 21.00 uur een nieuwjaarsinloop. Iedereen is welkom.