Van der Meer & Schoneveld Uitvaartzorg

Partnerbijdrage
Bij Van der Meer & Schoneveld is iedereen welkom voor een vrijblijvend gesprek in de vernieuwde afscheidswinkel in Hoorn.
Bij Van der Meer & Schoneveld is iedereen welkom voor een vrijblijvend gesprek in de vernieuwde afscheidswinkel in Hoorn. Foto: Merijn Geurts

REGIO - Uitvaartondernemer Yarden & Schoneveld gaat vanaf 1 mei verder onder de naam Van der Meer & Schoneveld Uitvaartzorg. Een nieuwe naam, dezelfde vertrouwde gezichten en kwaliteit voor het verzorgen van uitvaarten in regio Hoorn en Westfriesland. 

Partnerbijdrage dossier

Hoewel we allemaal met de dood te maken krijgen, is het voor veel mensen een lastig en emotioneel beladen onderwerp om over te praten. Praten over je eigen uitvaart is vaak nog moeilijker. Toch kan het veel rust geven om je uitvaartwensen vast te leggen. Bij Van der Meer & Schoneveld is iedereen welkom voor een vrijblijvend gesprek in de vernieuwde afscheidswinkel in het centrum van Hoorn.

Eigenaren Marlies Schoneveld en Symen van der Meer staan klaar om vragen te beantwoorden van iedereen die meer wil weten over uitvaarten of de eigen uitvaartwensen in alle rust wil vastleggen. Van vragen over opbaren, cremeren, begraven en verzekeren tot het vastleggen van uitvaartwensen, alles wordt in een veilige omgeving besproken. Hun uitvaartwensenboekje is gratis af te halen in de afscheidswinkel. 

Afscheidswinkel

In de afscheidswinkel vind je daarnaast een selectie aan stijlvolle sieraden en urnen. Bijzondere gedenkstukken ter herinnering aan een dierbare. De collectie wisselt regelmatig. In de winkel helpen ze je graag met het uitzoeken van dit belangrijke aandenken. Loop even binnen bij deze kleinschalige uitvaartondernemer, waar service en kwaliteit voorop staan. Maak een persoonlijke afspraak of breng tijdens openingstijden een bezoek aan de afscheidswinkel. 

Van der Meer & Schoneveld Uitvaartzorg, Onder de Boompjes 10, Hoorn. Telefoon: 0229-264792.