Gratis bandencontrole bij Broekhuis

Partnerbijdrage
Voor elke klus kun je bij Broekhuis terecht!
Voor elke klus kun je bij Broekhuis terecht! (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Nu de herfst is begonnen, is het fijn om te weten of de autobanden nog goed zijn. Bij Broekhuis Enkhuizen aan de Dolfijn 1 kunt u gratis uw banden laten testen tijdens de testweek die tussen maandag 26 september en zaterdag 1 oktober gehouden wordt. De testweek wordt op zaterdag feestelijk afgesloten door Broekhuis, met muziek, hapjes, drankjes en er staat een springkussen voor de kinderen.

Wilt u uw banden laten testen, dan kunt u zich aanmelden op www.broekhuis.nl/acties/bandentestweek. Tijdens de check wordt er gecontroleerd of het profiel en de bandenspanning nog in orde zijn, de leeftijd van de banden wordt vastgesteld, er wordt gekeken naar scheurtjes, oneffenheden en slijtage op de banden. Zijn uw banden aan vervanging toe? Dan profiteert u tijdens de actieweek van extra voordeel! Als u vier nieuwe banden koopt, betaalt u er maar drie!

Vloeistof

Nog een voordeel: tijdens de controle worden ook uw vloeistoffen bijgevuld. Zo kunt u weer verder rijden met verse ruitenvloeistof, remvloeistof en olie. Als blijkt dat uw banden een reparatie nodig hebben of vervangen moeten worden, dan plant de medewerker van Broekhuis ter plekke een afspraak met u in.

Ga voor meer informatie naar de website: www.broekhuis.nl/acties/bandentestweek. Broekhuis Enkhuizen is gevestigd aan de Dolfijn 1, 1601 ME, Enkhuizen.