75-jarig jubileum Pipelife

Partnerbijdrage
Kom naar de open dag van Pipelife!
Kom naar de open dag van Pipelife! (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Pipelife Nederland bestaat dit jaar 75 jaar. Om dit te vieren wordt er een open dag georganiseerd op zaterdag 8 oktober. Alle omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij één van de grootste producenten van kunststof leidingsystemen. 

De route van de open dag begint bij de productieafdeling voor buizen aan de Flevolaan 7 in Enkhuizen. Vervolgens wordt de andere locatie in Enkhuizen bezocht middels een pendelbus. Hier bevindt zich de productieafdeling voor hulpstukken én het magazijn. 

Wat 75 jaar geleden begon als een kleine producent in elektrobuizen onder de naam Divo, is nu gegroeid tot een bedrijf met ruim 250 werknemers in Enkhuizen onder de naam Pipelife Nederland B.V. Veel mensen uit de regio kennen Pipelife nog onder de vroegere naam Polva of Draka Polva.

Kwaliteit, duurzaamheid en installatiegemak 

In Enkhuizen produceert Pipelife een compleet assortiment kunststof leidingsystemen en hulpstukken voor Gas, Water, Elektra en Riolering. Dagelijks komt iedereen bewust of onbewust in aanraking met producten van Pipelife. Denk alleen al aan het drinkwater dat via onze leidingen uit de kraan stroomt. Met onze producten zetten we in op kwaliteit, duurzaamheid en installatiegemak. Zo dragen we actief bij aan de duurzame en veilige distributie van water, energie en data, al meer dan 75 jaar.

Informatie

Nieuwsgierig geworden naar wat Pipelife allemaal te bieden heeft? Kom dan langs op de open dag: zaterdag 8 oktober van 10:00 - 15:00 uur aan de Flevolaan 7 in Enkhuizen. 

Kijk voor meer informatie over Pipelife op de website: www.pipelife.nl.