The Fried Seven in de jazzclub

Partnerbijdrage
The Fried Seven zijn 19 maart in Enkhuizen te bewonderen.
The Fried Seven zijn 19 maart in Enkhuizen te bewonderen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - De internationale jazzformatie The Fried Seven speelt zondag 19 maart om 14:00 uur in de jazzclub, Enkhuizen. Het concert vindt plaats in Het Peperhuis aan de Wierdijk 12.

Na een verpletterende indruk te hebben achtergelaten tijdens het Enkhuizer Jazzfestival 2022 kunnen we met groot enthousiasme aankondigen dat deze topformatie nogmaals in Enkhuizen te bewonderen zal zijn. Samengebracht door een voorliefde voor early jazz, is de Fried Seven een groep jonge muzikanten die opwindende, swingende muziek speelt, geïnspireerd door bands uit New Orleans en de Swing Era. De bandleden komen uit verschillende delen van Europa, met verschillende achtergronden en talen, maar zijn verenigd in hun passie voor deze muziek.

Bezetting

The Fried Seven bestaan uit: Pablo Gómez de la Torre - trompet, Matteo Paggi - trombone, Martí Mitjavila - klarinet, Pepijn Mouwen - saxofoon, Cem Karayalcin - gitaar, Simon Osuna - bas én Carlos Márquez - drums. 

Informatie

The Fried Seven zijn zondag 19 maart te zien in Het Peperhuis, Enkhuizen. De zaal gaat om 13:30 uur open. Het concert start om 14:00 uur. De kosten bedragen 7,- euro voor donateurs en 12,- euro voor anderen. Je kunt ook overwegen om donateur te worden. De kosten hiervoor zijn 17,- euro per persoon, inwonend gezinslid is vervolgens 8,- euro. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis, tieners tot 18 jaar zijn 2,50 euro. Een Gold Card aanschaffen behoort ook tot de mogelijkheden. Ga voor alle informatie naar de website: www.sgtpeppersjazzclub.nl.