Fietspuzzeltocht De Stek

Sport
Fiets mee met de fietspuzzeltocht van dorpshuis De Stek.
Fiets mee met de fietspuzzeltocht van dorpshuis De Stek. (Foto: aangeleverd)

GROOTEBROEK - Na het succes van de afgelopen twee jaren, organiseert dorpshuis De Stek ook dit jaar weer een fietspuzzeltocht. De fietstocht vindt plaats op zaterdag 3 juni.

Dorpshuis De Stek heeft dit jaar gekozen voor weer een totaal andere route door het mooie West-Friesland. De route van 32 kilometer gaat door lieflijke dorpjes en prachtige landschappen. Onderweg zijn er ook een aantal tussenstops om even op adem te komen, zoals bij Zorgboerderij ‘t Radje in Venhuizen. Uiteraard is er ook genoeg tijd om bij te kletsen onder het genot van een kop koffie met iets lekkers erbij.

Onderweg is het opletten geblazen omdat er ook vragen zijn om op te lossen. Voor de beste fietspuzzelaars liggen er leuke prijzen klaar. De opbrengst is dit jaar bestemd voor het vervangen van de vloerbedekking in de hal van het dorpshuis. Als iedereen die De Stek een warm hart toedraagt een steentje bijdraagt gaat dat zeker lukken. “We hopen en verwachten in ieder geval een mooie gezellige dag met prachtig weer.”

Opgeven

Wil je je opgeven voor de fietspuzzeltocht? Dat kan door een mailtje te sturen naar destekkarin@ziggo.nl. De kosten zijn 15,- euro per persoon.