Bridgecursus voor beginners

Sport
De Enkhuizer Bridgeclub organiseert vanaf 19 september een bridgecursus voor beginners.
De Enkhuizer Bridgeclub organiseert vanaf 19 september een bridgecursus voor beginners. (Foto: archief)

ENKHUIZEN - De Enkhuizer Bridgeclub organiseert een bridgecursus voor beginners. Deze start op dinsdag 19 september om 19.30 uur op de bridgelocatie in de Nieuwe Doelen, Spoorstraat 2 te Enkhuizen.

De bridgedocent is de heer Gerrit Harkema die officieel gecertificeerd is door de Nederlandse Bridgebond (NBB). De kosten voor deze cursus welke gedurende twaalf avonden wordt gegeven bedragen 75,- euro en voor het bijbehorende cursusboek vragen zij een gereduceerd bedrag van 10,- euro. 

Belangstellenden kunnen ook kiezen om gedurende een periode van één jaar direct lid van de NBB worden, de bijdrage hiervoor bedraagt 17,50 euro. Hiermee ontvang je het cursusboekje gratis, waarmee je toegang hebt tot leerzame bridge informatie. Hiernaast krijg je ook zes keer per jaar het bridgeblad. Na afloop van de cursus heb je de keuze om lid te worden van een bridgeclub die wel of niet is aangesloten bij de NBB.

Aanmelden

Voor aanmelding kun je telefonisch contact opnemen met Anneke Nootebos: 0228-514257 of stuur een mail naar a.c.nootebos@hetnet.nl

Ga voor meer informatie naar de websites www.pecona.nl of www.enkhuizerbridgeclub.nl.