Open dag Jeu de boules bij Santana

Sport
HTC Santana in Hoogkarspel houdt 30 september een open dag, zodat mensen hun nieuwe jeu de boules banen kunnen bewonderen.
HTC Santana in Hoogkarspel houdt 30 september een open dag, zodat mensen hun nieuwe jeu de boules banen kunnen bewonderen. (Foto: Pixabay)

HOOGKARSPEL - Club Santana in Hoogkarspel houdt 30 september van 13.00 tot 16.00 uur een open dag. Belangstellenden kunnen deze dag kennismaken met de drie nieuwe jeu de boules banen op het tennis en padel park van HTC Santana.

Deze middag wordt ook gebruikt om leden voor de jeu de boules club te werven. En daarnaast info over contributie 15,- euro per jaar, en welke dagdelen de voorkeur heeft van een ieder. Op dit moment zijn we hard bezig om de banen aan te leggen. Vanaf deze open dag willen we een sportieve, maar vooral gezellig jeu de boules club oprichten. Een club waar je kunt samenkomen om een balletje te gooien of een praatje te maken onder het genot van een hapje en drankje. Het is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.