Lennon Bos uitgeroepen tot sporter van de maand februari bij Gymsport Enkhuizen

Sport
Lennon Bos uit Lutjebroek is uitgeroepen tot sporter van de maand bij Gymsport Enkhuizen.
Lennon Bos uit Lutjebroek is uitgeroepen tot sporter van de maand bij Gymsport Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN / LUTJEBROEK - Lennon Bos uit Lutjebroek is sporter van de maand geworden bij Gymsport Enkhuizen.

Deze blije knul van zestien jaar is geboren en getogen in De Goorn en verblijft sinds twee jaar bij de Merakel (Esdége Reigersdaal) in Lutjebroek waar hij het reuze naar zijn zin heeft. Lennon sport op de woensdagmiddag van 16.45 tot 17.45 uur in de gymzaal van wijkcentrum De Bonte Veer in Enkhuizen. Ook op de maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur is er voor de sporters met een verstandelijke beperking sporten.

Special Sporten

Bij Special Sporten worden diverse sporten en spellen vol enthousiasme en plezier gedaan. Basketbal, bal gooien, dansen, hockey, apenkooien, boksen, fitness oefeningen, badminton, tennissen, hardlopen, voetballen, oefeningen met de ringen, etc. Niets moet, (bijna) alles mag. Iedereen sport op zijn/haar eigen niveau. Tijdens elke les worden er als het even kan nieuwe uitdagingen aangegaan. Naar harte lust wordt ook gebruikt maakt van de vier sportrolstoelen. Vek-Wik geeft ook nog op de woensdagmiddag (van 15.45 tot 16.45 uur) sporten/bewegen voor mensen met een lichamelijke en/of visuele beperking. Ook hier staan naast het sportieve gebeuren de sociale contacten en het maken van plezier centraal.

Informatie

Kom ook eens kijken! Als je wilt, mag je direct meedoen. Ouders/begeleiders mogen desgewenst altijd de gehele les bijwonen. Er wordt gesport in de gymzaal van wijkcentrum De Bonte Veer, Wielewaal 1 te Enkhuizen. De eerste twee proeflessen zijn gratis. Iedereen (alle leeftijden) is van harte welkom. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Hans de Vries via 06 – 83 20 52 70 of stuur een mailtje naar: sportmetbeperking@vekwik.nl.