Muzikaal weekend bij het Postkantoor

Uitgaan
Sven Ross treedt zondag 1 oktober op in het Postkantoor.
Sven Ross treedt zondag 1 oktober op in het Postkantoor. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - In het weekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober is het dubbel feest bij het Postkantoor. Beide dagen wordt een muzikale belevenis, met Beatrice van der Poel op zaterdag en op zondag Sven Ross.

In 2023 is het 45 jaar geleden dat Jacques Brel overleed. De Belgische zanger, componist en tekstschrijver die begin jaren zestig uitgroeide tot een internationale beroemdheid. De intense manier waarop hij zijn chansons de zaal in spuugde en zijn persoonlijke pijn voor het voetlicht bracht is ongeëvenaard. Toch trekt zangeres en songwriter Beatrice van der Poel de stoute schoenen aan. Ze stapt in de voetsporen van Liesbeth List, Jeroen Willems én Jacques Brel zelf die de prachtige chansons in het Nederlands zongen. De vertalingen van Ernst van Altena lijken haar op het lijf geschreven. De aanvang is om 20.00 uur. Reguliere kaarten zijn 19.- euro.

Postkantoor Live XL

Elke tweede zondag van de maand van 15.00 tot 17.00 uur is er een podium voor lokaal talent in Het Postkantoor. Op 1 oktober wordt een extra zondagmiddag ingeruimd voor Sven Ross. Hij staat aan het begin van een transitie van singer-songwriter naar bandartiest. Na hun eerste show tijdens de Hoornse Stadsfeesten afgelopen juni, wordt op 1 oktober het nieuwe geluid aan je voorgesteld tijdens het eerste echte concert van Sven Ross mét band. Verwacht een afwisselende en open show met nieuw, onuitgebracht bandwerk en zijn vertrouwde nummers. De toegang is gratis.

Informatie

Ga voor meer informatie en de kaartverkoop naar de website: www.hetpostkantoor.info.

Beatrice van der Poel zingt zaterdag 30 september het repertoire van Brel.