Valentijnsjam van The Clue in De Schalm

Uitgaan
The Clue staat 18 februari in De Schalm.
The Clue staat 18 februari in De Schalm. (Foto: aangeleverd)

WESTWOUD - The Clue speelt zondagmiddag 18 februari om 15.00 uur in muziekcafé De Schalm te Westwoud. Deze muziekformatie uit Hoogkarspel verzorgt een optreden en ondersteunt daarbij een vijftal gastzangers en -zangeressen: Jorrit Schooneman, Jolanda van Velzen, Maikel Kenter, Mariska Ootes en Wim Arends. De presentatie is in handen van Dirk van Kampen.

The Clue is al jarenlang een vertrouwd muzikaal begrip in de West-Friese regio. Een band die ooit in de midden jaren ‘80 is gestart en speelt met inzet en toewijding, van de meer bekende liedjes van Golden Earring, Van Dik Hout en Racoon tot minder voor de hand liggend muziek van John Mayer, Tom Petty en Bon Jovi. Soms heerlijk voorspelbaar, maar soms ook verrassend met een beetje eigenwijsheid uit de muzikale hoek komend. Het optreden van The Clue kenmerkt zich door een sterke akoestische benadering van het repertoire, de meerstemmigheid en de onderhoudende ondersteuning van basgitaar en slagwerk.

Informatie

De formatie bestaat uit Richard Cornelisz - (zang, gitaar, mandoline), Niko Groot - (gitaar, lapsteel, zang), Elise Groot - (basgitaar, zang) en Piet Karsten - (slagwerk, percussie, zang). De entree is gratis.