Vogelmarkt in clubgebouw Eerste Streker Luchtpost

Uitgaan
De vogelmarkt in Grootebroek wordt zondag 18 februari gehouden in clubgebouw Eerste Streker Luchtpost.
De vogelmarkt in Grootebroek wordt zondag 18 februari gehouden in clubgebouw Eerste Streker Luchtpost. (Foto: aangeleverd)

GROOTEBROEK - De Streker Vogel Vrienden organiseren zondag 18 februari van 08.45 tot 11.30 uur wederom een vogelmarkt in Clubgebouw ‘Eerste Streker Luchtpost’ (duivenlokaal) naast zwembad ‘De Kloet’ aan de wijzend 12, 1613 KP Grootebroek.

De vogelmarkt is in het bezit van het keurmerk van vogelmarkten. We leven dan ook de regels voor het houden van vogelmarkten na. Dat wil zeggen maximaal twee vogels tot en met de grote van een grasparkiet in een tt kooi, grote parkieten in een kistkooi of stalen kooi. Lopers zijn als verkoop kooi niet toegestaan. Als handelaar is Birds & Co uit Schagen aanwezig met vogels, voer en diverse vogelbenodigdheden.

Huren

Voor iedereen (dus ook niet-leden) is het mogelijk om een of meerdere meters te huren om overtollige vogels en/of benodigdheden te verkopen. De tafelhuur bedraagt 1,- euro per meter. Entree is 0,50 euro. Vooraf aanmelden voor tafelruimte verplicht onder vermelding van kweek of UBN nummer en contactgegevens naar aanleiding van regelgeving. Er zal bij inbreng gecontroleerd worden op gezondheid van de vogels. Let er dus goed op dat de vogels gezond en schoon zijn. Duiven en kwartels/hoenderachtigen worden niet toegelaten.

Informatie

Neem voor meer informatie of het bestellen van meters contact op met Erik: 0228-511939 of Alfons: 0229-264703.