Jubileumconcert Like This in de Drom

Uitgaan
Like This! is een groep enthousiaste zangeressen uit Westfriesland die pop-rocknummers in een a capella-jasje steken.
Like This! is een groep enthousiaste zangeressen uit Westfriesland die pop-rocknummers in een a capella-jasje steken. Foto: aangeleverd

ENKHUIZEN - De meiden van Like This! geven zaterdag 9 maart ter ere van hun tienjarig bestaan een concert in de Drom in Enkhuizen met in het voorprogramma Jenta Schipper.

Jenta is een negentienjarige singer-songwriter en komt oorspronkelijk uit Hoogkarspel. Haar liedjes gaan over het leven, tegenslagen en dromen. Dit jaar stond ze op Noorderslag en in 2022 bracht zij haar eigen single ‘Count me in’ uit.

Like This! is een groep enthousiaste zangeressen uit Westfriesland die pop-rocknummers in een a capella-jasje steken. Dit jaar vieren zij hun tienjarig jubileum. Naast hun leuke nieuwe liedjes hoort het publiek deze avond ook wat oude nummers met verrassende gasten. Het repertoire van Like This! is lekker veelzijdig. Zo gaan zij van Lady Gaga naar The Andrews sisters en van Meghan Trainor naar de The Foo Fighters.

Het concert begint om 20.30 uur. Het adres van de Drom is Paktuinen 1 in Enkhuizen. Kaartjes zijn te bestellen via www.drom.nl .