Filmvoorstelling ‘Dinosaurs at Dusk’ bij Volkssterrenwacht Orion

Uitgaan
Kom naar de filmvoorstelling bij Orion over Dino's.
Kom naar de filmvoorstelling bij Orion over Dino's. (Foto: Pexels)

BOVENKARSPEL - Volkssterrenwacht Orion aan de Veilingweg 21b in Bovenkarspel is zondag 25 februari van 14.00 tot 17.00 uur open voor publiek. Iedereen, zowel jeugd als volwassenen, is van harte welkom om een reisje door het heelal te maken.

In de expositieruimte komen bezoekers veel te weten over wat zich in het heelal afspeelt op het gebied van sterrenkunde, ruimtevaart en recente ontwikkelingen. Ook aan geologie wordt aandacht besteed; zo zijn diverse onderdelen van dino’s te zien en is er een mooie collectie echte meteorieten te bewonderen.  De toegang tot de sterrenwacht is gratis. Meer informatie: www.volkssterrenwachtorion.nl.

Film kijken

Tijdens deze publieksopenstelling op zijn er in het planetarium fulldome filmvoorstellingen; om 14.15 en 15.15 uur is de film ‘Dinosaurs at dusk’ te zien. Deze film wordt op een bolvormig scherm geprojecteerd, duurt ongeveer veertig minuten en is Nederlands ingesproken. Zowel kinderen als volwassenen zijn van harte welkom; de film is leuk en educatief. De entree voor de film bedraagt 5,- euro per persoon. Kinderen tot twaalf jaar zijn 3,- euro per persoon. Van te voren aanmelden voor de films via: pr@volkssterrenwachtorion.nl. Ga voor meer informatie over Volkssterrenwacht Orion naar de website:  www.volkssterrenwachtorion.nl.