De vt wonen&design beurs is terug van weggeweest!

Winkelen
Ruim 25.000 vierkante meter wooninspiratie.
Ruim 25.000 vierkante meter wooninspiratie. (Foto: Ton van Til fotografie)

REGIO - De leukste woonbeurs van Nederland is na twee jaar terug van weggeweest! Van 4 t/m 9 oktober ben je van harte welkom bij EXPO Greater Amsterdam.

25.000 m2 inspiratie én ruim 200 toonaangevende woonmerken: zes dagen lang kun je op de vt wonen&design beurs terecht voor álles wat met wonen te maken heeft. De nieuwste interieurtrends, schitterende meubels, creatieve kunst en handige huishoudhulpjes: met zó veel inspiratie weet je na afloop precies hoe je jouw woning wilt (her)inrichten. 

Met de nieuwste collecties van bekende merken en spraakmakende nieuwkomers wordt dit een editie om niet te vergeten. Het thema van dit jaar is Housewarming. Er is namelijk een geweldige nieuwe stek gevonden in Vijfhuizen, waar de zorgvuldig geselecteerde woonbedrijven je van harte welkom heten. Kom je ook? 

Proef alvast wat er allemaal tijdens de vt wonen&design beurs te zien in de special Rodi Wonen. Deze inspirerende bijlage vind je de laatste week van september (week 39) in alle kranten van Rodi Media. Naast trends en tips staat deze special bomvol exclusieve beelden van de nieuwste collecties van de leukste woonmerken. Een must read voor elke interieurliefhebber! Check ook alvast de Facebookpagina: Rodi Wonen.


Beeld: Saudade Collective


Beeld: Ton van Til fotografie


Beeld: Ton van Til fotografie

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!