Snelle make-over voor de feestdagen

Huis
Nieuwe look met behang.
Nieuwe look met behang. (Foto: Graham & Brown)

Met behang heb je in no time een totaal nieuwe look. En daarvoor hoef je echt niet alle muren te behangen. Een hoek, muur of richel heeft ook al groots effect. En voor de designs geldt: de sky is de limit! Inspiratie nodig? We zetten een paar top patronen voor je op een rij.

Little Greene heeft trouwens ook buitengewoon mooie behangdessins. Bij elk behang selecteert het bedrijf verfkleuren die hierbij kunnen worden gecombineerd. Voor het vijfde jaar op rij steunt het bedrijf Pink Ribbon tijdens de oktober Borstkankermaand 2020. Ter ondersteuning van de maand doneert Little Greene in de maand oktober 2020 wederom € 0,50 cent van elk verkocht verfblik én behangrol in Nederland rechtstreeks aan dit goede doel. Als je in oktober dus Little Greene verf of behang koopt, steun je dus meteen Pink Ribbon. Aan de slag!

Monroe – Night Flower’ bevat een patroon dat in de jaren 50 werd teruggevonden in Brooke House, Oost-Londen:

Ook op de site van Graham & Brown vind je bij elk behang bijpassende verfkleuren. Of het nou het Glasshouse Green behang met grote groene bladeren en eigenzinnige vogels is, of het Dots Pink behang met vrolijke en asymmetrische stippen. Laat je inspireren door de mogelijkheden om te combineren. En wil je weten hoe jouw favoriete behang met bijpassende verf bij jou thuis staat? Download dan de Graham & Brown app in de App Store voor een sneak preview.

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Snelle make-over met behang.