Welkom bij Rodi Familieberichten – Selecteer hier uw gemeente

Welkom bij Rodi Familieberichten. Via deze online omgeving is het mogelijk zelf een familiebericht, overlijdensbericht, rouwadvertentie of dankbetuiging samen te stellen voor plaatsing in onze lokale en regionale huis-aan-huisbladen. Ook kunt u hier geplaatste familieberichten in de uitgaven van Rodi Media opzoeken.

Een overlijdensbericht plaatsen in de krant

Bij het overlijden van een naaste komt veel verdriet kijken. Naast het rouwproces komen in deze roerige en emotionele tijden veel zaken op u af. U moet belangrijke keuzes maken en veel zaken regelen – en dat terwijl emoties nog alle kanten opgaan. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, helpen we u graag bij het opstellen en plaatsen van een overlijdensbericht. Of u nu zelf zorg wilt dragen voor het opstellen van familieberichten en plaatsing in de krant of dit uit handen wilt geven; Rodi Media biedt u alle mogelijkheden hier op persoonlijke wijze aandacht aan te besteden.

Herinner geliefden met familieberichten

Het plaatsen van familieberichten helpt u bij het bereiken van een groot publiek in de gemeente. Zo bent u in staat om geliefden passend te herinneren. Een ondersteunende rouwadvertentie kan een waardevolle bijdrage leveren aan de verwerking van het verlies. Niet in de laatste plaats omdat anderen, zoals kennissen en bekenden, u persoonlijk benaderen en condoleren na het lezen van het bericht. Steun die enorm kan helpen.

Familieberichten op internet

Naast een familiebericht opnemen in onze kranten, is het ook mogelijk om familieberichten online te plaatsen. U kiest zelf of u uw familiebericht ook op internet wilt plaatsen. Geef bij het samenstellen van de rouwadvertentie aan of het bericht ook online geplaatst moet worden. Daarnaast biedt het online plaatsen van familieberichten inwoners van de gemeente de kans om recente familieberichten en rouwadvertenties uit de regio op te zoeken.

Selecteer hier uw gemeente

Kies hieronder in welke gemeente u uw rouwadvertentie in de krant plaatsen wilt - of in welke gemeente u recente overlijdensberichten zoeken wilt.