Update: 40 jarige Amsterdammer aangehouden naar aanleiding van dode vrouw in Spaarnwoude

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: NieuwsFoto.nl)

VELSEN ZUID - De politie heeft een 40-jarige man uit Amsterdam aangehouden wegens eventuele betrokkenheid bij de dood van de 35-jarige vrouw in Spaarnwoude. Dat meldt de politie donderdag. Het lichaam van de vrouw werd gisteren gevonden in het recreatiegebied Spaarnwoude. 

De politie kreeg dinsdagnacht rond 2.30 uur een melding binnen van een vermissing. Naar aanleiding hiervan werd gezocht in recreatiegebied Spaarnwoude bij Velsen-Zuid. Woensdagmiddag rond 13.30 uur werd het lichaam van een vrouw aangetroffen langs de Oostbroekerweg. De politie laat weten dat nog onduidelijk is wat er precies gebeurd is. 

Inmiddels is een verdachte aangehouden in de zaak. De verdachte zit momenteel in beperkingen, wat inhoudt dat hij alleen nog contact mag hebben met zijn advocaat.

Politie zoekt getuigen van eventueel misdrijf

De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die tussen dinsdagavond en woensdagochtend iets gehoord of gezien hebben bij de Valleiweg of Oostbroekerweg, of die een grijze personenauto hebben zien rijden in recreatiegebied Spaarnwoude, worden dringend opgeroepen zich te melden bij de politie.

Eerder bericht

De politie heeft woensdagmiddag een lichaam aangetroffen in het natuurgebied Spaarnwoude in Velsen-Zuid. De politie doet onderzoek naar het overlijden van het slachtoffer. De identiteit is nog niet bekendgemaakt. 

Het lichaam werd rond 13.30 uur gevonden. De politie was vandaag op zoek met onder andere een politiehelikopter. Het lichaam is uiteindelijk gevonden in natuurgebied Spaarnwoude aan de Valleiweg/Oostbroekerweg. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding