UPDATE: ICT storing Spaarne Gasthuis Haarlem is opgelost

112-nieuws
Het ziekenhuis is voorlopig niet bereikbaar
Het ziekenhuis is voorlopig niet bereikbaar (Foto: Rodi Haarlem)

HAARLEM - De ICT storing waar het Spaarne Gasthuis in Haarlem de afgelopen uren last van had is verholpen. Dat wordt gemeld op hun website en op Twitter.

Update 12:00 uur | De ICT storing is zodanig verholpen dat het Spaarne Gasthuis om 12.00 uur weer terug gaat naar de normale bedrijfsvoering. Afspraken die gepland staan in de middag gaan gewoon door, tenzij u door ons bent gebeld. Mocht uw afspraak vandaag niet zijn doorgegaan dan wordt u door ons deze week gebeld voor een nieuwe afspraak. Dank voor uw begrip. 

HAARLEM - Het Spaarne Gasthuis heeft op dit moment te maken met een ICT storing. Alle afspraken op de polikliniek en geplande operaties tot 12:00 uur vandaag kunnen niet doorgaan.

Op de website meldt het Spaarne Gasthuis het volgende:

Wij begrijpen dat deze situatie heel vervelend is voor patiënten. Wij vragen patiënten; komt u alstublieft niet naar het ziekenhuis. Wij nemen contact met u op zodra er meer duidelijk is om zo snel mogelijk uw afspraak opnieuw in te plannen. Wij vragen patiënten om niet te bellen met het ziekenhuis. Patiënten waarvan de behandeling door moet gaan, worden door ons gebeld. Patiënten met een afspraak op de afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde kunnen wel naar hun afspraak komen. De zorg voor onze opgenomen patiënten blijft gewoon doorgaan en is veilig.

Wij werken hard aan een oplossing. Hoe lang de situatie gaat duren is nog onbekend. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie en wat dit betekent voor uw afspraak.