VIDEO

Politie: Vrouw betast in Overveen, wie herkent deze man?

112-nieuws
Ken jij deze man? De politie wil graag dat jij contact met hen opneemt.
Ken jij deze man? De politie wil graag dat jij contact met hen opneemt. (Foto: politie /politie.nl)

OVERVEEN - De politie bracht woensdag 7 december een melding naar buiten dat zij een man zoeken die in Overveen een vrouw heeft betast. Het gaat om een situatie die op woensdag 12 oktober plaatsvond. 

Rond 13.15 uur liep een vrouw in Overveen door het Brouwerskolkpark langs de Duinlustweg. Daar werd zij door een onbekende man aangesproken. De man deed alsof hij haar wilde helpen, maar op dat moment werd de vrouw door hem meerdere keren betast. Zij wist daarna met een excuus van de man af te komen. De politie heeft beelden van de vermoedelijk betrokken man. Wie weet wie dit is?

De man heeft een donkere huidskleur en is rond de 1,85 m. lang. Hij is kaal en had toen een stoppelbaardje. Hij droeg op het moment van het incident een groene jas en een rode trui. Wat ook opviel was het crèmekleurig tasje dat hij bij zich had, aldus het slachtoffer.

Onderzoek in volle gang

De politie is een onderzoek gestart naar de aanranding en is op zoek naar getuigen. Bij een soortgelijk incident die eerder dit jaar hebben plaatsgevonden nabij het station in Halfweg en Overveen zijn beelden veiliggesteld van een verdachte. Vermoedelijk betreft het dezelfde man.

Weet u meer? Bel met de politie

Weet u wie deze man is? Heeft u hem op woensdagmiddag 12 oktober gezien in de omgeving van het Brouwerskolkpark in Overveen? Of heeft u meer informatie over deze verdachte? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0800-6070 of bel anoniem met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).