Vrouw (50) overleden na bedrijfsongeval bij Tata in Velsen

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Michel van Bergen)


VELSEN-NOORD - Een 50-jarige vrouw is overleden na een bedrijfsongeval op het terrein van Tata. Het incident vond eind september plaats tijdens het werk van de vrouw als verkeersregelaar. Ze raakte ernstig gewond nadat ze onder een vrachtwagen terechtkwam, zo meldt Tata in een persbericht, waarin het bedrijf het voorval omschrijft als ‘een verschrikkelijk feit’.

De overleden vrouw, Penny Stedehouder-Meijer genaamd, was werkzaam voor Traffic Service Nederland en was belast met het regelen van het verkeer tijdens asfalteringswerkzaamheden bij Poort Rijswijk. Het ongeluk vond plaats op de kruising Staalstraat/Rooswijkerweg rond half vier ‘s middags, toen ze onder een vrachtwagen terechtkwam en ernstige verwondingen opliep. Na het ongeval werd ze onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, waar ze op de intensive care werd opgenomen.

Na een langdurige periode van zorg en onzekerheid is de vrouw overleden aan de gevolgen van haar verwondingen. Tata, die de trieste gebeurtenis betreurt, benadrukt het belang van veiligheid op de werkvloer, waarbij ze aangeven dat het cruciaal is om veilig en gezond thuis te komen na het voltooien van het werk. In dit geval was dat helaas niet het geval, wat door het bedrijf als een verschrikkelijk feit wordt beschouwd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding