Kerstdiner bestellen in Haarlem: 6 lekkere tips!

Algemeen
Wat zet jij deze kerst op tafel?
Wat zet jij deze kerst op tafel? (Foto: Pexels)

HAARLEM -  Met Kerstmis draait het om familie, vrienden, én vooral ook lekker eten en drinken! Voor wie geen zin heeft om te koken hebben wij onze favoriete opties voor kerstdiner bestellen in Haarlem op een rij gezet. Juist wel zin om een heerlijke kerstmaaltijd voor je geliefden te bereiden? Ook daarvoor hebben we wat leuke tips! Zo wordt deze kerst in Haarlem wordt nóg specialer!

Of je nu een beperkt budget hebt of helemaal wil uitpakken deze kerst: onderstaande tips voor kerstdiners bestellen of een kerstdiner afhalen in Haarlem willen we je niet onthouden! Speciaal voor de kerst hebben deze specialisten een heerlijk kerstmenu voor iedereen in Haarlem samengesteld. Liever zelf met het gezin in de keuken aan de slag? Laat je dan inspireren met een heerlijk kerst thuismenu voor een kerst in Haarlem om nooit te vergeten!

Tekst gaat door onder de foto

kerstdiner bestellen haarlem kerstmaaltijd maken

Kerstdiner bestellen Haarlem

In willekeurige volgorde: hier ‘moet’ je volgens onze redactie je kerstdiner in Haarlem bestellen! Vind het kerstmenu dat helemaal naar jouw smaak is of ontdek heerlijke, unieke gerechten die niet mogen ontbreken op jouw een kerst thuismenu.

1. In ‘t Goede Uur

Een van de oudste restaurants van Haarlem is In ‘t Goede Uur. Het knusse restaurant is gevestigd in de Korte Houtstraat 1 in de Vijfhoek en inmiddels al ruim 40 jaar gespecialiseerd in kaasfondue.

Bestel je jouw kerstdiner bij In ‘t Goede Uur? Dan kun je kiezen uit maar liefst 7 soorten kaasfondue - of een stoofpotje. Je haalt jouw bestelling op en kunt vervolgens thuis heerlijk gaan genieten!

Hier lees je meer over hoe je jouw kerstdiner bestelt in dit Haarlemse restaurant. Kerstdiner afhalen in Haarlem? Dat kan natuurlijk ook bij In ’t Goede Uur. 

2. Bistrobar Indonesia

De chefs van Bistrobar Indonesia (Zijlstraat 49) koken de sterren van de hemel. Niet voor niets krijgt dit Haarlemse restaurant 4,5 ster op Google Reviews.

Zelf ervaren? Bestel dan de speciale Kerst Rijsttafel Box met feestelijke voor- en nagerecht én flesje Cava! Jouw kerstdiner afhalen in Haarlem doe je vervolgens tussen 12.00 en 16.00 uur. Eet smakelijk!

Kerstdiner bestellen bij Bistrobar Indonesia? Dat doe je hier.

3. ML Haarlem

In het hart van de stad, aan het Klokhuisplein 9, vind je sterrenrestaurant ML Haarlem. Wil je deze kerst all the way qua smaaksensaties, van zalmforel tot een overheerlijk chocoladetruffeldessert? Dan kunnen we dit kerstdiner in Haarlem van ML Haarlem zeker aanraden.

Jouw 5-gangenmenu van ML haal je vanaf 12 uur op - of laat jouw kerstdiner bezorgen. Jouw kerstdiner bestellen doe je via de site van ML.

4. Miyagi and Jones (sushi)

Ben je niet zo van de gourmetschotel? Bestel dan sushi deze kerst! Bij Miyagi and Jones kies je voor de Sushi Kerst Special.

Dit kerstmenu in Haarlem bestellen? Kijk dan op de site van dit Haarlemse restaurant.

Kerst thuismenu in Haarlem: onze tips

Geniet je juist intens van het bereiden en serveren van een overheerlijke kerstmaaltijd voor jouw familie en vrienden? Onze tips voor het ultieme kerst thuismenu:

5. Kale Pater

De Kale Pater (Schagchelstraat 19) biedt deze kerst 2021 maar liefst drie gourmetpakketten aan, in drie verschillende prijscategorieën. Ben je gek op bijvoorbeeld lamskotelet, ossenhaas of gamba’s? Dan ben je hier voor het bereiden van je kerstdiner in Haarlem aan het goede adres!

Let op: bestel wel uiterlijk 23 december jouw gourmetpakket om jezelf te verzekeren van een onvergetelijk kerstdiner. Meer info op KalePater.nl.

6. Stan Alkemade

Biologische slager Stan Alkemade (Houtplein 20) is jouw adres als je gek bent van vlees en ook jouw gasten graag het lekkerste wild serveert deze kerst. Van de heerlijkste paté tot vitello tonato, zelfgemaakte soepen, fondue- en gourmetschotels en diverse wildspecialiteiten: Stan Alkemade has got it all.

Bestel dit kerstmenu in Haarlem voor de zekerheid uiterlijk 20 december. Plaats je bestelling via www.slagerstan.nl.

6. Spanish Harlem

In de Cronjéstraat (146a) vind je Spanish Harlem, dé place to be voor iedereen die liever voor een heleboel kleine hapjes gaat tijdens Kerstmis 2021. Het kerstmenu in Haarlem van deze Spaanse specialiteitenwinkel heeft keuze uit 60 verschillende soorten tapas én de lekkerste paella van de regio Haarlem.

Haal jouw Spaanse lekkernijen in de winkel op of bestel via www.tapasbestellenhaarlem.nl.