Eerste lijsttrekkersdebat Haarlem woensdag in de Koepel

Algemeen
Het eerste lijsttrekkersdebat van 2022 vindt plaats in de vernieuwde Koepel.
Het eerste lijsttrekkersdebat van 2022 vindt plaats in de vernieuwde Koepel. (Foto: PR)

HAARLEM - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart, wordt komende woensdag 26 januari het eerste lijsttrekkersdebat georganiseerd. En wel in de Koepel, die officieel nog niet open is voor publiek.

Lijsttrekkersdebat Haarlem

Tijdens het eerste lijsttrekkersdebat van 2022 met de grootste partijen van Haarlem gaan Floor Roduner (PvdA), Jasper Drost (GroenLinks), Meryem Cimen (D66) en Ron Dreijer (CDA) met elkaar in gesprek over de toekomst van de stad. De VVD is deze avond niet in de Koepel te vinden, maar in de Kruidenbuurt, waar de partij in aanloop naar het debat over het Anton Pieckhofje op donderdagavond vast met omwonenden in gesprek gaat over de ontwikkelingen daar.

PvdA-lijsttrekker Floor Roduner: “Ik kijk er ontzettend naar uit om in de bijzondere locatie van de Koepel in debat te gaan met de lijsttrekkers van GroenLinks, D66 en het CDA over de toekomst van Haarlem. Haarlem staat voor grote opgaven, zoals de wooncrisis en de klimaatcrisis. 16 maart kiezen Haarlemmers hoe de toekomst van Haarlem er uit ziet!”

Live debat volgen

Het lijsttrekkersdebat in Haarlem begint woensdag 26 januari om 19.30 uur. 

Haarlemmers kunnen het debat bijwonen via het YouTube- of Facebook-kanaal van de PvdA Haarlem.