18 mei Open koffie Huis voor Molenwijk: ‘Ontmoetingsplek voor iedereen’

Algemeen
Kom je ook gezellig koffiedrinken bij Open koffie Huis?
Kom je ook gezellig koffiedrinken bij Open koffie Huis? (Foto: Pexels)

HAARLEM - Het Open koffie Huis is de huiskamer van Schalkwijk Molenwijk. Zowel buurtbewoners, welzijnswerkers als de wijkagent weten deze plek al goed te vinden, maar door de coronacrisis is het nooit gekomen van een echte, officiële opening. Dat wordt nu ingehaald op woensdag 18 mei. 

Iedereen is welkom tussen 11.00 en 16.00 uur voor een bezoek aan het Open koffie Huis van Stichting Ontmoeting en de kringloopwinkel van Woord en Daad die onder hetzelfde dak te vinden is. Op deze plek worden leerwerktrajecten aangeboden aan deelnemers. De opbrengsten van de kringloopwinkel gaan naar een goed doel van Woord & Daad. Het is een plek waar intensief samengewerkt wordt met verschillende partijen, waaronder de Wijkraad Molenwijk en multiculturele kerk Het Open Huis.

De Haarlemse Wethouder Marie-Thérèse Meijs (Zorg, Welzijn en Volksgezondheid) verricht de opening. Er zijn activiteiten voor kinderen, er worden  modeshows gegeven en er kan genoten worden van culturele maaltijden, hapjes en drankjes. Een minimarkt met verkoop en informatie en een wijkwandeling met gids maken de feestelijke dag in Molenwijk compleet. Open Huis en Kringloopwinkel Woord en Daad, Frieslandlaan 1 Haarlem

Afbeelding