UIT-TIP: Vrijdag 24 juni in Club June in Haarlem, meezingen met Def Rhymz

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

HAARLEM - Na de 12e Frank & Nick reünie editie in 2021 in het Patronaat, komt er nu een extra editie in de zomer. Op vrijdag 24 juni komt 90s icoon Def Rhymz, bekend van Doekoe en Schudden, optreden in de Haarlemse nachtclub June. Ook voor de ouderen onder ons is dit feest prima te doen. De start is namelijk om 21.00 uur.

Veel Haarlemse dertigers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte Frank & Nick reunie feesten in het aloude Stadscafé vanaf 1996 tot 2000. Sinds 12 jaar verzamelen deze feestbeesten zich ieder jaar voor een avond vol ouderwetse gezelligheid, herinneringen, muziek uit hun jeugd en vele vrienden en leeftijdsgenoten! Dit 25plus feest is ideaal voor iedereen die van een 90s feest houdt met alleen maar leeftijdsgenoten.

Geen muzikale hokjes in de jaren ‘90

Het was muzikaal een mooie tijd want hokjes bestonden nog niet: platen van Anouk, Puff Daddy, de Vengaboys, DJ Jean en Paul Elstak gingen hand in hand. Hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long! Organisator DJ FlexyFrank draait al deze 90s klappers, de vergeten pareltjes én guilty pleasures. Daarnaast word je altijd mooi op de foto gezet zodat je een fijne herinnering hebt. Kortom, een feest om niet te missen als Haarlemse dertiger en veertiger.

Locatie: June, Smedestraat 31, Haarlem. Laatste kaarten a 15 euro zijn te koop via: https://eventix.shop/8zv4kqc8

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding