Kom buurten bij Buurtkamping Molenplaspark

Algemeen
Kom je ook kamperen bij Buurtkamping Molenplaspark?
Kom je ook kamperen bij Buurtkamping Molenplaspark? (Foto: organisatie Buurtkamping Molenplaspark )

HAARLEM - Op heel veel plekken in Nederland gaan ieder jaar groepen buurtbewoners 3 dagen lang op vakantie in hun eigen park! Van jong tot oud, van yup tot dakloze, van druktemaker tot muurbloempje.

De Buurtcamping landt van 19 t/m 21 augustus opnieuw in het Molenplaspark

Ook in Haarlem Schalkwijk wordt al een aantal jaren gekampeerd. Dit jaar transformeert het Molenplaspark van 19 t/m 21 augustus tot “De Buurtcamping Molenplaspark”.  

Op deze dagen wordt er gesport, zijn er allerlei spellen te doen, kun je genieten van liveoptredens, knutselen, meedoen aan de (muziek)bingo en losgaan op de tokkelbaan en wordt er drie keer per dag gezellig samen gegeten.

Op De Buurtcamping Molenplaspark leren buurtbewoners elkaar tijdens een ontspannen vakantie in het Molenplaspark beter kennen. Op deze manier ontstaan verbindingen tussen de kampeerders en dat is belangrijk, want we willen allemaal graag leven in een prettige buurt. Een buurt waarin je elkaar kent, waarin iedereen zich veilig voelt en waar we elkaar om hulp durven vragen.

De helft van de tentplekken wordt gereserveerd voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij diverse gulle gevers krijgen zij een plekje op de camping én de beschikking over de benodigde kampeerspullen.

Aanmelden als kampeerder? Dat kan via: debuurtcamping@wijkraadmolenwijk.nl. Of kijk eerst nog even op: www.campingmolenplasparkschalkwijk.nl