Nieuwe website Haarlem Ontmoet

Algemeen
Blij met de nieuwe website. Zo kunnen mensen Haarlem Ontmoet nog beter vinden en gebruiken.
Blij met de nieuwe website. Zo kunnen mensen Haarlem Ontmoet nog beter vinden en gebruiken. (Foto: aangeleverd )

HAARLEM - De Coalitie Haarlem Ontmoet is in 2017 gestart om actief eenzaamheid te voorkomen en te bestrijden. Inmiddels bestaat de Coalitie uit ruim 20 samenwerkende Haarlemse maatschappelijke organisaties. Om de website van Haarlem Ontmoet nog gebruiksvriendelijker te maken, is er de afgelopen tijd een nieuwe website ontwikkeld. Deze website is vandaag online gezet op www.haarlemontmoet.nl. 

Haarlem Ontmoet organiseert diverse bijeenkomsten zoals de Week tegen Eenzaamheid en heeft ook een inclusieve website waar allerlei activiteiten in Haarlem voor jong en oud zijn te vinden. Deze activiteiten kunnen middels een account kosteloos worden geplaatst door Haarlemse organisaties en verenigingen, maar ook door de inwoners zelf.

Vind jouw activiteit

Om het vinden van de juiste activiteit voor de bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft de website van Haarlem Ontmoet een volledig nieuwe huisstijl en inrichting gekregen en zijn de filtermogelijkheden uitgebreid. Zo kun je selecteren op activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking, psychische kwetsbaarheid, niet aangeboren hersenletsel en dementie. Projectleider Magdalena Chu Kum: “We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op onze website en dat iedereen er op een makkelijke manier aansprekende activiteiten kan vinden. Ons doel is om alle Haarlemmers te stimuleren om elkaar te ontmoeten: wie je ook bent. Daarbij bieden we met onze website een platform waarmee we alle initiatieven die Haarlem rijk is een podium geven zodat deze gevonden en bijgewoond kunnen worden.”

Plaats jouw activiteit

Je kunt op de website van Haarlem Ontmoet activiteiten vinden, maar je kunt er ook activiteiten plaatsen. Als organisatie, verenging of inwoner maak je eenvoudig en kosteloos een eigen account aan. Wanneer je deze hebt gemaakt, kun je er zo veel activiteiten plaatsen als je wilt. Kom je er toch even niet uit? Neem dan contact op met websitebeheerder Harmen Rijksen via telefoonnummer 06 28 65 23 65 of e-mailadres info@haarlemontmoet.nl.