BUUV Haarlem beloont vrijwilligers met een kleurrijk bloemetje

Algemeen
Met de BUUV fiets op pad naar de vrijwilligers. Dit is Fred van der Loo met een mooie bos bloemen.
Met de BUUV fiets op pad naar de vrijwilligers. Dit is Fred van der Loo met een mooie bos bloemen. (Foto: Sytse Bakker)

HAARLEM - Maar liefst negen BUUV’’ en zijn vanochtend beloond voor hun vrijwillige inzet met een kleurrijk boeket. 

De vrijwilligers van BUUV zetten zich op allerlei verschillende manieren in voor Haarlemmers die wel wat hulp kunnen gebruiken. Sytse Bakker, sociaal makelaar bij BUUV: “Iedereen in ons bestand is natuurlijk heel erg waardevol voor de stad maar sommige mensen verdienen soms wat extra waardering. De één doet dagelijks bij verschillende mensen een klusje, de ander laat elke week iemands hond uit en de volgende maakt regelmatig een wandeling met iemand die niet veel buiten komt. Stuk voor stuk toppers en dat verdient een bloemetje van BUUV!’

Fred van der Loo helpt voornamelijk met technische klussen en heeft leuke contacten overgehouden aan zijn werk via BUUV. Ook het sociale aspect van het werk spreekt hem erg aan: “Er zitten veel verhalen achter de mensen waar ik kom, het is vaak meer dan alleen een plankje ophangen. Ik doe dit met liefde en hoef er niks voor terug. Maar zo’n prachtig boeket als blijk van waardering is natuurlijk een hele leuke verassing!”.

Wil jij ook iets voor een ander doen? Meld je aan bij BUUV, er zijn heel veel mensen die jouw hulp goed kunnen gebruiken! Bel naar 023- 5300 500 of meld je aan via de website van BUUV.