VIDEO

Deze Olympisch schaatskampioen ging vreemd in Haarlem

Algemeen
Welke sporter rijdt in Haarlem een scheve schaats?
Welke sporter rijdt in Haarlem een scheve schaats? (Foto: screenshot)

HAARLEM - Glamour schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij is niet meer. Het Olympisch koppel, dat jaren samen was, komt plots door negativiteit in het nieuws. Een van de twee zou zijn vreemdgegaan. 

Tijdens de Olympische Spelen zou Koen Jutta volgens geruchten al bedrogen hebben. Maar Koen zei toen al dat er absoluut niets van waar is tegenover diverse media. Maar wat zien we afgelopen weekend in Haarlem?

Zoenen in een Haarlemse bar

Volgens tientallen hing Koen afgelopen weekend bij club XO in Haarlem de hele avond rondom een vrouw heen, die volgens Yvonne Coldeweijer Jessica heet en uit Urk komt. Koen scheen uitgebreid staan zoenen met haar terwijl velen dit hebben gezien.

Op haar instagram kanaal deelt ze screenshots met het gesprek met de dame in kwestie die met Koen in XO gezien is. Volgens Yvonne heeft ook barpersoneel bevestigd dat het Koen Verweij is. Het lijkt erop dat Koen een scheve schaats rijdt.

Gespot op video

Het voorval blijkt ook gefilmd te zijn. Hij lijkt zich er totaal niet voor te schamen. Midden in de club is duidelijk zichtbaar dat Koen Verweij een meisje een zoen geeft. En dat meisje is absoluut niet zijn vriendin Jutta Leerdam.

Leerdam heeft inmiddels de relatie verbroken. Dat blijkt uit een bericht dat ze heeft gepost op Instagram.

https://www.instagram.com/stories/juttaleerdam/2895290023317128503/