Dier van de week: Kater Gozer

Algemeen
Wie wordt het baasje van Gozer?
Wie wordt het baasje van Gozer? (Foto: Dierentehuis Kennemerland)

HAARLEM EO - Dierenbescherming Kennemerland ontfermt zich over dieren die geen baasje meer hebben. Maar wanneer een dier er klaar voor is om naar een nieuw huis te gaan, stelt de Dierenbescherming ze graag voor. Dit keer is het dier van de week: Kater Gozer.

Wat een knappe Gozer! Dat hoor ik regelmatig als mensen mij zien. Ik ben een tikkie eigenzinnige kater van 13 jaar en al even op zoek naar een nieuw ‘personeel’ om voor mij te zorgen. En ik ben een supergezellige knuffelkater en kruip erg graag bij je op schoot. Ook klets ik vaak lekker tegen je aan en kan vele rondjes om je benen heen lopen. Een aandachtvrager dus, maar wel alleen als ik er zelf om vraag.

Slapen doe ik het liefst in alle rust in een holletje of op grote hoogte. Omdat ik nog graag achter de muizen aan ga (en ze ook vang) wordt ik erg ongelukkig als ik niet naar buiten kan. Zowel overdag als ’s nachts doe ik met veel plezier een rondje door de buurt. Dit houdt me jong en in conditie.

Helaas heb ik in mijn leven al wel wat gezondheidsproblemen gehad: tegenwoordig eet ik dieetvoer om mijn blaas in topconditie te houden zodat ik niet meer ga sproeien. En mijn gebit in onlangs opgeknapt maar d

Ik weet zeker dat ik het met mensen die mij wat beter kennen heel gezellig zal gaan hebben. Kom daarom snel eens kennis met me maken bij Dierentehuis Kennemerland in Zandvoort.


Dierentehuis

Kennemerland
Keesomstraat 5 2041

XA Zandvoort
www.dierenbescherming.nl

Afbeelding