Game, set & match voor Racket Specialist Tollenaar

Algemeen
José en Marc van Racet Specialist Tollenaar.
José en Marc van Racet Specialist Tollenaar. (Foto: Willem Brand)

HAARLEM - Op 31 augustus sluit Racket Specialist Tollenaar haar deuren. Helaas is er geen opvolger gevonden. José: “Iedereen kan met ons klantenbestand werken, maar het vergt wel enige uitleg.” Uniek aan de werkwijze van Tollenaar was de combinatie van jarenlange praktijkervaring, goede bespanmachines en meetapparatuur.

Winkel sluit na 69 jaar

José is al 36 jaar verantwoordelijk voor de verkoop van rackets, maar ook voor het bespannen ervan. In het verleden met verschillende collega’s en de laatste jaren samen met Anouk. José ’s motto was: ‘Er gaat hier geen racket verkeerd de deur uit’. Elk racket werd op maat verkocht. José zal dat tot de laatste dag blijven doen, al dan niet op maat gemaakt door haar man Marc.

Meten is weten, vindt José. “Er werd goed naar de klant gekeken en geluisterd waarna de hele racket geschiedenis in de computer werd genoteerd en bewaard. Het is jammer dat deze specialistische manier van werken niet zal voortbestaan, behalve dan op professionele toernooien. We wilden graag onze kennis doorgeven, zodat onze klanten traploos en zonder problemen hadden kunnen overstappen.”

Het allerergste vindt José dat ze haar klanten in de steek moet laten. Een waardige opvolger is er gewoonweg niet te vinden. José: “We hebben er echt veel moeite voor gedaan, maar het mocht niet lukken.” José en Marc willen al hun klanten hartelijk bedanken voor hun trouwe en fijne klandizie, maar het is nu game, set & match.

Racket Specialist Tollenaar blijft nog open t/m 31 augustus in het pand ernaast op nr. 144. Bel of mail wel eerst voor een afspraak. Openingstijden dinsdag t/m vrijdag van 11 tot 18 uur. Zaterdag van 11 tot 17 uur. Tel. 023 5320686 of info@deracketspecialist.nl.