Haarlem Jazz & More is gestart: kom je ook?

Algemeen
Haarlem Jazz & More
Haarlem Jazz & More (Foto: Franklin van der Erf)

HAARLEM - En de aftrap is een feit! De tiende editie van Haarlem Jazz & More is gisteravond van start gegaan. Tot en met 21 augustus staat Haarlem centrum in het teken van muziek!.

De podia

Naast het hoofdpodium op de Grote Markt met Kris Kross Amsterdam, Candy & Hans Dulfer, The Afterparty, Sabrina Starke, The Partysquad, Ruben Annink, Willie Wartaal, Katie Koss, DJ Jean & Maron Hill, The Cool Quest, Geza Weisz en nog veel meer artiesten, zijn er satelliet-podia op de Oude Groenmarkt en het Klokhuisplein. 

Ook zijn er dit jaar weer bijzondere indoor locaties met pure jazz concerten in de Pletterij en de Sint-Bavo Kerk. ALLE podia zijn gratis toegankelijk. Nieuw dit jaar is het nachtplein, in de uitgaansstraat van Haarlem: de Smedestraat.

Het volledige programma is te vinden op haarlemjazzandmore.nl/programma en in de vernieuwde Haarlem Jazz & More app, waarbij je je eigen persoonlijke programma kan samenstellen. Gemak dient de mens.

Hoe kom ik naar Haarlem Jazz

Het is frustrerend als je niet helemaal weet hoe je naar dit festival kunt komen. We zetten de vervoersmogelijkheden voor je op een rijtje.

- Met de bus

Via connexxion.nl zijn de actuele bustijden te zien naar het centrum van Haarlem. Via 9292.nl kun je gemakkelijk je reis plannen met het openbaar vervoer.

- Met de auto

Als je met de auto naar Haarlem Jazz & More wil komen, kijk dan hier voor parkeermogelijkheden: www.parkerencentrumhaarlem.nl. Wat handig is, om de autorit te combineren met het ov door auto te parkeren bij winkelcentrum Cronje of bij treinstation Haarlem-Spaarnwoude. Daar kun je verder met de bus of trein naar het treinstation van Haarlem reizen.

- Met de trein

Op ns.nl kun je de treinreis plannen naar treinstation Haarlem. Het is vervolgens een gezellige wandeling van 5 tot 10 minuten naar de Grote Markt van Haarlem. Via 9292.nl kun je gemakkelijk je reis plannen met het openbaar vervoer.

- Op de fiets

Stal deze in 1 van de gratis fietsenstallingen van de gemeente.