Dier van de week: Hond Stan

Algemeen
Wie wordt het nieuwe baasje van Stan?
Wie wordt het nieuwe baasje van Stan? (Foto: Dierentehuis Kennemerland)

HAARLEM EO - Dierenbescherming Kennemerland ontfermt zich over dieren die geen baasje meer hebben. Maar wanneer een dier er klaar voor is om naar een nieuw huis te gaan, stelt de Dierenbescherming ze graag voor. Dit keer is het dier van de week: Hond Stan.

Hallo, Stan hier! Ik ben op zoek naar een nieuwe plek om te wonen. Misschien wel bij jou! Even wat meer over mezelf: vriendelijk, enthousiast maar ook een beetje onzeker. Als ik je wat beter ken ben ik gek op aandacht en knuffelen. Erg jonge kinderen vind ik iets te spannend, vanaf een jaar of 12 zijn ze veel leuker.

Vroeger woonde ik samen met een andere hond en dat was best gezellig. Buiten vind ik andere honden vaak maar een beetje raar en weet ik niet zo goed hoe ik er op moet reageren. Dat maakt me onzeker ook al ben ik wel nieuwsgierig. Het zou fijn zijn als mijn nieuwe baas me daarmee kan begeleiden. In huis vind ik de bench een fijne, veilige plek om lekker weg te dromen. Dat zou ik dus wel weer willen! Alleen thuis zijn kan ik best goed, ik zal dan goed je huis passen.

Vroeger ben ik aan beide heupen geopereerd en hierdoor mag ik geen trappen lopen. Dit is dus erg belangrijk om te weten en rekening mee te houden, ik heb er verder geen last meer van. Goede voeding, gezond gewicht en sterke spieren zijn belangrijk, wandelen kan ik zoals elke gezonde hond!

Ziet u het zitten met mij en kunt u mij begeleiden wanneer nodig? Neem dan snel contact op met de verzorgers van Dierentehuis Kennemerland.

Dierenbescherming
Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
www.dierenbescherming.nl

Kijk dat lieve koppie dan.