Deze ster staat 20 september in de Philharmonie. En er zijn nog kaarten!

Algemeen
Lindsey Buckingham van Fleetwood Mac.
Lindsey Buckingham van Fleetwood Mac. (Foto: Aangeleverd/Patronaat)

HAARLEM - Wanneer je verantwoordelijk bent voor de hitsong ‘Go Your Own Way’ van een van de meest succesvolle albums ooit, ‘Rumours’ van Fleetwood Mac, dan mag je wel een heuse levende legende genoemd worden. En deze levende legende, Lindsey Buckingham genaamd, komt naar Haarlem. 

Dit is het concert dat oorspronkelijk gepland stond op 26 mei 2022 in Tivoli Vredenburg, Utrecht. Nu heeft het concert plaats op dinsdag 20 september in de Philharmonie, Tickets die direct zijn aangeschaft zijn omgezet naar tickets geldig in de Philharmonie. Tickets die zijn aangeschaft via het systeem van Tivoli zijn niet meer geldig. Bezoekers hebben hierover een mail ontvangen. Er zijn nog kaarten te koop.

Buckingham maakt dan wel sinds 2018 geen deel meer uit van Fleetwood Mac, maar heeft er altijd nog een solocarrière op na gehouden. Zo verscheen zijn laatste soloplaat, ‘Lindsey Buckingham’, vorig jaar. Of je het nu hebt over zijn fingerpicking-techniek, zijn zangstem of zijn composities: dit icoon is in alles uniek.

Dinsdag 20 september in de Philharmonie Haarlem. Deuren open om 19.00 uur. Start concert 20.15 uur. Dit is een seated show in Philharmonie Haarlem. Plaatsen worden geplaceerd verkocht. Kaarten zijn te koop via: https://www.ticketmaster.nl/event/283989?brand=nl_patronaat