Taste the Future, C the Future | 13 & 14 oktober 2022

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverdf)

HAARLEM - Op het Taste the Future event van 13 en 14 oktober maak je kennis met de allernieuwste technologieën en circulaire maaktechnieken. 

Bij de 3D Makers Zone (i.s.m. Smart Makers Academy) en op het MAAK-terrein vind je verschillende innovatieve en circulaire bedrijven in Haarlem. Dit jaar is het thema van Taste the Future: C the Future, met de aandacht op de ‘C’ van Circulair. Maar ook een knipoog naar het C-district waar het terrein het kloppend hart van vormt en de komende jaren de Haarlemse Innovatie Hub wordt doorontwikkeld. 

Het event heeft een divers aanbod van presentaties, talkshows, inspiratieworkshops en meer waar je de technologie en circulariteit letterlijk kunt aanraken, proberen en proeven!

Voel, ervaar, herken en leer waar jij, jouw bedrijf of school staat op het gebied van digitalisering en circulariteit. Naast een uitgebreid programma van workshops, presentaties, talkshows en ‘things to do and to taste’ in de 3D Makers Zone kun je je ook laten inspireren door de innovatieve en circulaire MAAKers in de meer dan 30 bedrijfsruimtes op het terrein. 

Dit evenement vindt beide dagen plaats van 9:00 tot 17:00 uur, gratis toegang. Houd de socials in de gaten het definitieve programma. Meer informatie en aanmelden: www.tastethefuture.nl.