Heel Haarlem trapt door!

Algemeen
Komt u ook meefietsen?
Komt u ook meefietsen? (Foto: SportSupport)

HAARLEM - Veel senioren pakken elke dag de fiets voor een boodschap, visite of om een lekker stuk te fietsen. Nu de donkere dagen er weer aankomen is veiligheid extra belangrijk om bewust op te zijn. Veilig en vertrouwd fietsen is belangrijk, maar het is ook belangrijk om bewust te zijn van de eigen positie in het verkeer. Zeker met de vele elektrische fietsen op de fietspaden. Daarom organiseert SportSupport het programma Doortrappen.

Het programma Doortrappen is bedoeld om deelnemers van 50 jaar en ouder bewust te maken van hun positie in het verkeer op de fiets. Tijdens de Doortrappen middag wordt informatie gegeven over fietsverkeersveiligheid, uitgelegd door fietsleraren. Daarnaast worden fietsfit oefeningen gedaan begeleid door fysiotherapeuten en is er een presentatie van de fietsenmaker waar deelnemers vragen over de eigen fiets kunnen stellen en het belang van de fietshelm wordt uitgelegd. 

De Doortrapmiddag is dinsdag middag 4 oktober 2022 van 13.00 uur tot 15.30 uur. Het adres is Zeedistelweg 2, 2015 KT Haarlem. Aanmelden voor de middag kan bij Lisa den Ouden via ldenouden@sportsupport.nl of 023-3037226. Kom op de fiets en in sportieve kleding.