Filmcompetitie Shoot Your Shot laatste kans voor inschrijven

Algemeen
Film jouw shots en edit ze tot een fantastische film.
Film jouw shots en edit ze tot een fantastische film. (Foto: Pixabay)

HAARLEM - De inschrijvingen voor de filmcompetitie Shoot Your Shot #18 lopen gestaag. Meedoen kan nog steeds, inschrijven kan nog tot donderdag 6 oktober via: www.shootyourshot.nl.

De leukste film­com­pe­titie voor jongeren van 15 tot en met 21 jaar is van start gegaan. Loop jij al lange tijd rond met een goed idee voor een film­sce­nario? Of heb jij een briljante openings­scène voor ogen? Schrijf je dan in voor het maken voor deze wedstrijd, woon twee toffe workshops van profes­si­o­nals bij en wie weet wint jouw korte film deze editie! 

Stiekem

Het thema voor deze editie van Shoot Your Shot is stiekem. Dit mag ingevuld worden zoals je zelf wilt. Heb je een idee voor een animatie, videoclip of docu­men­taire? Alles is welkom, als de film maar tussen de één en vijf minuten duurt. Tijdens het maken van je korte film biedt de Schuur je de kans om, door middel van maar liefst drie workshops van profes­si­o­nele filmmakers, je filmskills nog verder te verfijnen, zodat je uitein­de­lijke dé ultieme korte film kunt inzenden. 

Tijdens de finale worden de gese­lec­teerde films vertoont en kiest de jury, bestaande uit profes­si­o­nals uit de filmwereld, de grote winnaar. Ook het publiek krijgt de kans om hun lieve­lings­film uit te kiezen. 

Wordt jouw film gekozen als winnaar? Dan is deze een week lang te zien als voorfilm voor alle films in de Schuur én krijg je een waardebon van Open Studio.