1 oktober geen treinverkeer mogelijk van Haarlem naar Amsterdam Bijlmer Arena

Algemeen
Op 1 oktober na 16.00 uur rijden er geen treinen van en naar Amsterdam Bijlmer ArenA
Op 1 oktober na 16.00 uur rijden er geen treinen van en naar Amsterdam Bijlmer ArenA (Foto: Pixabay)

HAARLEM - Grote pech voor concertgangers en voetbalsupporters die 1 oktober naar de Johan Cruijf ArenA en Ziggo Dome gaan. Door werkzaamheden aan het spoor en evenementen in de Johan Cruijff ArenA en Ziggo Dome rijden er komende zaterdag na 16.00 uur geen treinen van en naar Amsterdam Bijlmer ArenA. 

Die dag geeft De Dijk een concert in de Ziggo Dome en speelt Ajax in de Johan Cruijff Arena tegen Go Ahead Eagles. Wilde je dus vanaf  Haarlem of Zandvoort naar De Dij of naar de voetbalwedstrijd van Ajax, zorg dan voor ander vervoer dan de trein. 

NS zegt dat er is niet voldoende capaciteit is om alle reizigers thuis te brengen. Er rijden ook minder treinen van en naar Amsterdam Zuid en Duivendrecht. De reisplanner is bijgewerkt. Maak gebruik van ander vervoer en plan je reis.

Mensen die met de auto komen, wordt geadviseerd zoveel mogelijk samen te reizen. Zij kunnen niet alleen parkeren rondom de Johan Cruijff ArenA, maar ook bij RAI, Zeeburg en het Olympisch stadion en vandaar de metro nemen naar het ArenA-gebied.

https://www.ns.nl/reisinformatie/calamiteiten/werkzaamheden-van-naar-amsterdam-bijlmer-arena.html