Shoptips voor Black Friday en Cyber Monday in Haarlem

Algemeen
Check de deals van Black Friday zo efficiënt mogelijk.
Check de deals van Black Friday zo efficiënt mogelijk. (Foto: Pexels)

HAARLEM - Wil je graag weten hoe je zo efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van Black Friday? Wij geven handige tips!

In plaats van je te concentreren op een paar winkels, is het veel efficiënter om voor jezelf een lijst met producten te maken en vervolgens de goedkoopste aanbieder te vinden. Dit wordt makkelijk gemaakt door prijsvergelijkers zoals Kieskeurig.nl. Vergeet niet de pagina vaak te verversen, aangezien de actieprijzen in de loop van de dag worden verwerkt! Veel winkels en webshops doen niet alleen mee met Black Friday, maar ook met Cyber Monday. Hierdoor hebben sommige shops twee aparte kortingsdagen, of geven ze zelfs het hele weekend fikse korting.

Heb je een aantal favoriete winkels? Volg ze op social media. Zo weet je gelijk wat de nieuwe Black Friday-aanbiedingen zijn. Uit consumentenonderzoek blijkt dat 65% van de Black Friday-aankopen wordt gedaan via een smartphone. Dit komt doordat juist veel webshops aan Black Friday doen, ook internationaal. Zoek de aanbiedingen gewoon in je favoriete webshops of kijk voor een totaaloverzicht op Kieskeurig.nl.

Wist je dat elektronica dé productgroep is die tijdens Black Friday het meest in prijs daalt tegenover de rest van het jaar? Handig! Heb je nog apparatuur nodig, dan is dit hét moment om toe te slaan voor lekkere kortingen.