Herdrukken boeken over Bavokerk wegens groot succes

Algemeen
De Bavo in beeld.
De Bavo in beeld. (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM - Vanwege groot succes heeft De ‘Vereniging Vrienden van de Grote of St.Bavokerk’ herdrukken laten maken van twee van haar uitgaven.

De eerste druk van Het Grote Bavoboek was al uitverkocht vóór kerstmis 2021, het moment dat de prijs van € 49,95 zou gaan gelden. Hoewel papier en ook het productieproces flink duurder zijn geworden hebben we de prijs slechts beperkt hoeven verhogen. De nieuwe druk gaat € 59.95 kosten. De nieuwe druk is gelijk aan de oude, met correctie van enkele drukfouten. Er worden 1000 boeken aangemaakt, de Vrienden verwachten dan ook dat het boek voor langere tijd goed verkrijgbaar zal zijn.

Met Haarlem voor Bavo! ligt het anders. De auteur heeft zich niet beperkt tot het corrigeren van druk- en opmaakfouten. Hij heeft ook de beschrijving en illustraties aangepast aan de laatste inzichten omtrent de bouw van de Bavo. Tevens zijn de bijlagen uitgebreid. Bovendien verschijnt de nieuwe druk als paperback, met een prijs (€ 19,95) die het boek ook prima geschikt maakt als geschenk.

Beide boeken zijn uiteraard verkrijgbaar in de winkel in de Bavo, maar ook bij de volgende boekwinkels: Athenaeum Boekhandel, De Vries van Stockum, de Kennemer boekhandel, boekhandel Blokker in Heemstede en boekhandel Bredero in Santpoort.

Afbeelding