Kom je ook naar Nelson’s Kerstmarkt in Haarlem?

Algemeen
De Nelson's Kerstmarkt voor en door de buurtbewoners.
De Nelson's Kerstmarkt voor en door de buurtbewoners. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Op woensdag 14 december wordt van 15.00 tot 19.00 uur de sfeervolle Nelson’s Kerstmarkt georganiseerd in het Nelson Mandelapark bij Wijkcentrum De Fjord (Paul Krugerkade 6 Haarlem). Zowel buurtbewoners als organisaties in en rondom het park helpen hieraan mee.

Tijdens Nelson’s Kerstmarkt zijn er kramen waar zelfgemaakte kerstspullen worden verkocht. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals lasergamen voor de jeugd en is er een knutselhoek. Daarbij is er ook livemuziek waarbij bezoekers kerstliedjes mee kunnen zingen. Verder zijn er warme dranken, hapjes en soep verkrijgbaar. Kom alvast in de kerstsfeer en neem vooral je kinderen, opa en oma, vrienden en buren mee!

Contact

Wil je een kraam huren, lijkt het je leuk om mee te organiseren of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Michiel Groothuis van Cronjé van 1A naar Beter via telefoonnummer 06 51 38 83 28 of met Demi Corbran van Wijkcentrum De Fjord via telefoonnummer 023 534 86 28.

De Kerstmarkt is een samenwerking van DOCK Haarlem, Haarlem Effect, Ecosol Effect, Cronjé van 1A naar Beter, De Fjord, Zorgbalans, SportSupport, SIG, BUUV, Hart en Gemeente Haarlem.