Bedank bezorgers van Haarlems Nieuwsblad; Nieuwjaarskaartjes in aantocht

Algemeen
Dank de bezorgers van Haarlems Nieuwsblad.
Dank de bezorgers van Haarlems Nieuwsblad. (Foto: Rodi Media)

HAARLEM - Tussen 6 en 31 december 2022 krijgen onze krantenbezorgers de gelegenheid om met de ‘Nieuwjaarskaartjes’ langs de deur te gaan en een kerst- of nieuwjaarsgroet te brengen. Het is dan gebruikelijk dat de bezorger (indien je tevreden bent over de bezorging) een gift ontvangt.

De gift is natuurlijk geheel vrijblijvend en niet verplicht, ook mag je zelf de hoogte van de gift bepalen. Het geeft wel een blijk van waardering voor de bezorger, die wekelijks trouw Haarlems Nieuwsblad in de brievenbus doet.

Bezorging Maasstad biedt de bezorger ook de gelegenheid om digitaal de gift op te halen via de website.

Digitaal kan ook

“Wanneer je er voor kiest om via de website www.bezorgingmaasstad.nl/gift, digitaal een gift aan de bezorger te geven zullen wij deze op basis van uw postcode en huisnummer registreren. Om deze vervolgens aan de juiste bezorger toe te kennen. De bezorger ontvangt deze gift volledig. Er worden alleen transactiekosten ingehouden van € 0,35. Dit is de kostprijs van de internetkassa,”  aldus Bezorging Maasstad. Je kunt er voor kiezen om je gift inclusief of exclusief deze transactiekosten over te maken. De gift is geheel vrijblijvend en niet verplicht, ook bepaalt u uiteraard zelf de hoogte ervan.

Overigens is het de bezorger ook toegestaan om langs de deuren te gaan met het kaartje.

Je kunt ook digitaal een fooi geven aan de bezorger.